Smiling Easy-to-go påse Smiling Easy-to-go påse Smiling Easy-to-go påse

Smiling Easy-to-go påse

Värde29 kr

Cashewnötter - Havssalt
Våra havssaltade cashewnötter är både ekologiskt certifierade och Fairtrade-märkta. De har odlats av Anani, Yaoua och de andra bönderna i den afrikanska byn Kpanan. Förädlingen av nötterna stannar lokalt tillsammans med arbetstillfällen med schyssta villkor. De skeppas sedan upp till oss i Sverige utan onödiga omvägar. Så tycker vi handel ska gå till, bra för dig och bra för bonden.

Cashewnötter är rikt på järn vilket minskar trötthet och bidrar till en normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Cashewnötter är även rikt på protein, fiber, zink, magnesium och fosfor. Med andra ord ett perfekt mellanmål för dig i farten.

Genom att välja våra cashewnötter kan du både äta gott och göra gott på samma gång. Scanna QR-koden på din påse för att träffa bönderna i Kpanan som odlat nötterna i just din påse och hör dem berätta hur ditt val bidrar till att skapa hållbar utveckling i odlingslandet.

Ingredienser
Cashewnötter, havssalt. OBS! Kan innehålla spår av andra nötter, jordnötter och mandel.

 

Cashew/Kokos-Ingefära

Vår Fairtrade-märkta Cashew/Kokos-Ingefära är en schysst mix av naturella cashewnötter från Kassa Kunda i Gambia och kokoschips som är kryddade med ingefära, bakade med hjälp av solens energi.

Genom att välja våra cashewnötter kan du både äta gott och göra gott på samma gång. Scanna QR-koden på din påse för att träffa bönderna i Kassa Kunda som odlat just dina nötter. Då berättar Henry och de andra bönderna hur ditt val bidrar bidrar till att skapa hållbar utveckling i Gambia.

Cashewnötter är rikt på järn vilket minskar trötthet och bidrar till en normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Cashewnötter är även rikt på protein, fiber, zink, magnesium och fosfor. Ett lysande mellanmål för dig som vill fylla på med lite ny energi.

Kokos är rik på kalium, fosfor, fibrer och folat. Det innehåller dessutom nyttigt kokosfett som ökar HDL (för bort överskott av kolesterol). I denna påse får både kokos och cashewnötter vilket vi tycker är alla tiders! Det tillsatta sockret används för att på ett naturligt sätt binda ingefäran med kokosbitarna.

Cashewnötter, kokosnötter, socker, ingefära, kokosnötsvatten. Obs! Kan innehålla spår av andra nötter, jordnötter och mandel.

Nötmix

En ekologisk och Fairtrade-märkt mix av mandel, kokos, cashew och macadamia. Men andra ord en blandning fullproppad med proteiner, vitaminer, antioxidanter och fibrer. Perfekt för dig som vill ha ett schysst mellanmål på språng!

På Smiling jobbar vi efter parollen att handel med schyssta villkor och lokala arbetstillfällen skapar hållbar utveckling i odlingsländerna. Genom att välja Smilings produkter kan du både äta gott och göra gott på samma gång. Scanna QR-koden på din påse för att träffa bönderna som odlat just dina nötter för att se hur ditt val bidrar till hållbar utveckling lokalt i odlingslandet.

Ingredienser
Cashewnötter, mandlar, kokosnötter, macadaminötter. OBS! Kan innehålla spår av jordnötter och andra nötter.Produkter

Information

Handla