Ekologisk Kallpressad Arganolja från Velvety Organics

Ekologisk kallpressad arganolja, även känd som Marockos flytande guld, är en legendarisk och lyxig olja som är särskilt rik på E-vitamin och essentiella fettsyror.

E-vitaminen bekämpar fria radikaler som är en av de största anledningarna till tidigt åldrande av huden. Arganoljan är tunn och halvfet, den tränger snabbt in i huden och är vårdande, återfuktande och ger huden lyster.

Arganolja anses ha antiinflammatoriska egenskaper. Det är de antioxiderande polyfenolerna i oljan som kan tänkas vara orsaken till detta. Arganolja i maten kan bidra till sänkta kolesterolvärden vilket minskar risk för hjärt- och kärlsjukdom.

Användning
Arganoljan är mångsidig och kan användas både som ansiktsolja, kroppsolja, nagelbandsolja och som hårinpackning. Vid svårare hudproblem såsom acne, psoriasis och eksem och på hudbristningar och ärr. Perfekt att smörja in kring ögonen då oljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Med sin nötiga smak så passar den även i maten och kan ersätta olivolja i de flesta recepten.

Värde: 189kr

Återförsäljare:
Velvety organics

 

 

Produkter

Information

Handla