Tack för att du tar dig tid att läsa om The Pure Box!

Om vår ide till er.
Vi vill vara din nya känsla, ditt enkla val i vardagen. Vårt mål är att inspirera kvinnor till att välja snällare och mer målmedvetna produkter som inte skadar oss eller naturen.
Genom oss får du chansen att prenumerera på The Pure Box och upptäcka minst 5 naturliga eller ekologiska produkter, som skickas till dig i en box varannan månad.
Efter väldigt många önskemål kan även en produkt vara vegansk men inte helt naturlig.
Tillskottet nu är att vi även kommer jobba med produkter som är märkta med cruelty free och Vegan.
I boxarna kommer det finnas produkter från såväl stora väletablerade företag som små nystartade företag


Visste du att många av de populära skönhetsprodukterna vi dagligen använder innehåller gifter som är direkt dåliga för vår kropp?
Detta ligger till grund för idén till The Pure Box som sedan har växt och man har lyssnat och blivit inspirerade av våra användare och kommer därför även att arbeta med produkter som är cruelt free och vegan.

Vårt Mål!
The Pure Box vill sprida den gröna vågen och inspirera till en hälsosammare livsstil för både oss och miljön. Vi vill hjälpa våra kunder att upptäcka naturligare och snällare alternativ till sina dagliga skönhetsprodukter.
Vårt mål är att få fler att övergå till att använda naturliga skönhetsprodukter istället för skönhetsprodukter som innehåller skadliga ämnen och kemikalier.

 

Är du nyfiken på naturliga skönhetsprodukter eller vill du bara unna dig själv en överraskning i slutet på varje månad så har du kommit rätt!

Är du ett företag och vill produktplacera hos oss?

Vi letar alltid efter nya och spännande varumärken! Vänligen kontakta Malin på info@thepurebox.se för att diskutera produktplaceringar och samarbeten.
Vi utformar samarbeten som passar lika så stora som små företag.

Har du frågor om Marknad och Pr?

För fågor om sponsring, samarbeten, annonsering, flyer i boxen eller andra marknadsrelaterade förfrågningar vänligen kontakta info@thepurebox.se med din förfrågan.

 

Självklart tänker vi på miljön!
Våra boxar och fyllnadsmaterialet är gjorda av 100% återvunnet material.

Välkommen till The Pure Box
- Go Pure! Stay Pure!

 


 

 

 

Produkter

Information

Handla