Organic Konjac Sponge från Nela

Konjac Sponge är en svamp för ansiktsbehandling gjord av konyaku roten men som kallas “konjak.” Den består till 100% av naturliga och vegetabiliska fibrer. Svampen är handgjorda i Japan och hjälper till att rengöra, exfoliera och återfukta huden.

Den är mjukare än vanliga tvättsvampar och är 100% biologiskt nedbrytbar. Den består av vatten, proteiner, kalium, järn, fosfor, lipider, zink, vitaminerna B1, B2, B6, B12 samt A-C-E-D- vitaminer. pantotenat, fettsyror, magnesium samt fibrer.

Inom hudvård har den unika egenskaper med ett balanserat pH värde och den skonsamma konsistensen är välkänd. Den unika nätliknande strukturen masserar skonsamt huden samt stimulerar blodflödet.

Användning
Börja med att blötlägg din svamp ordentlig. Krama varsamt ur den tills allt vatten kramats ur. Massera sedan med svampen i mjuka lätta cirkelrörelser på huden. Genom att massera med vår miljövänliga svamp rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt. Den kan användas av alla, även av de med rosacea eller allergi/känslig hud.

Värde: ca.49kr

Återförsäljare:
www.kakaobonan.com
www.lyko.se
www.intedjurtestat.se
www.jordklok.se


 

Produkter

Information

Handla