Vad är Moisturizing Organic Face Oil's ingredienser bra för? Du finner svaret här nedan. 

Att vi använt oljor till kropp, knopp och matlagning är 1000 åriga traditioner. Att använda ekologiskt och organiska produkter är inte en trend, det är att återgå till traditioner.

Här nedan kan du få lära känna några av de oljor som du finner i Moisturizing Organic Face Oil.

Ylang Ylang/ Cananga Odorata Genuina är en olja som utvinns ur dess träds blommor och har sitt ursprung i Asien och hjälper den hud som är ur balans. 
Med sin söta blommiga och exklusiva doft har oljan används i parfymer, hudvård och för sötma i desserter och andra godsaker.  Den hjälper dig som har en fet hudyta att normalisera talgproduktionen och är antiseptisk med antiinflammatoriska egenskaper. 

Kamomill sägs ha varit Kleopatras favorit ört för dess renande egenskaper. Man har använt denna blomma i alla tider för dess doft och välgörande egenskaper. Utsidan påminner om vår prästkrage och inuti blomman hittar vi ett ämne som heter Bisbolol som har en inflammationshämmande effekt.

Har du problem med talgproduktionen och har en hy i obalans? Då är lavendel oljan något för dig! Lavendel hjälper även till med cellförnyelsen. Detta gör att lavendel är välgörande vid sår- och brännskador och återfinns därför i många after-sun produkter.

Olibanum/Frankincense/ är en olja som utvinns ur dess träd/buskes kåda. Det sägs att det var just Olibanumoljan som gavs till Jesusbarnet av de tre vise männen. Oljan har läkande effekter och används än idag på sår, eksem och brännskador.

Tocopherol Oljan även kallad för E-vitamin  utvinns från solrosen. E-vitamin används som konserveringsmedel och har skyddande egenskaper på vår hud och är en antioxidant för huden. 

Oljorna bör kallpressas för att bi behålla alla näringsämnen, så se till att din olja är kallpressad.

Me Anima är ett varumärke som just har valt kallpressade oljor för att fokusera på innehållets kvalité. Alla oljor med vårdande egenskaper. Me Animas Babyolja är vinnare av Årets Familjeprodukt, Organic beauty Awards 2016. Du kan läsa mer om alla Me Animas oljor och innehåll i vår web-shop.

 

Produkter

Information

Handla