Bambutandborste från Humble Brush

Humble brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Alla deras produkter innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras.

De använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.
Bambu är den snabbast växande växten på jorden.

Eftersom att den innehåller naturligt förekommande antimikrobiella medel, finns det inget behov att använda gödsel- eller bekämpningsmedel under odlingen. Humble Brush är inte bara ödmjuk mot miljön utan även mot människor i nöd av munvård. För varje såld Humble Brush så skänks en fysisk tandborste, eller motsvarigheten av en.

Användning
Blöt ned, applicera tandkräm och borsta sedan tänderna i ca.2 minuter. Med rätt skötsel håller bambutandborsten precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Däremot är det rekommenderat att man byter ut sin tandborste var tredje månad, eller när borststråna är utslitna.

Värde: ca.39kr

Återförsäljare:
www.humblebrush.se

www.naturligtsnygg.se
www.apotea.se
Övriga

 

Produkter

Information

Handla