Sõsar


“Sõsar” är insprerad av den perfekta harmonin i vår fantastiska Nordiska natur. “Sõsar” betyder "Syster" på gammal Finsk-ugriska och för dem representerar det lika mycket kärlek och omvårdnad för varandra som miljön runt omkring oss. De skapar hudvård med kärlek samtidigt som de respekterar och vårdar livscykeln i vår Nordiska natur. De tar hand om naturen som sin syster genom att bara använda hållbara resurser, Nordiska plantor och noga utvalda essentiella oljor. Varje produkt förpackas i återvinningsbara och miljövänliga förpackningar för att bevara det vackra omkring oss. Ingredienserna kommer från små lokala leverantörer för att premiera de samhällen som dedikerat sitt lite till organisk odling.

Sõsar's produkter tillverkas från förfäders recept och lokal folkmedecin, kombinerat med modern vetenskap. Den uråldriga orörda skogen, mystiska kärr och lugna stränder är som underbara tempel där man kan hämta styrka, hälsa och inspiration. Sõsar har fångat vår fantastiska Nordiska natur och förpackat den i en burk så att oavsett hur långt bort du är, kan du känna magin i vår fantastiska natur.

Sõsar's historia började med tre unga damer vars dröm var att ta fram hudvård som man helt kan lita på. De bestämde sig för att kombinera sina kunskaper och passionen för naturens gåvor för att hjälpa dín hy att bli vacker och hälsosam.
Produkter

Information

Handla