Babybox - Limiterad upplaga

 

 

Ange BABYBOX i kassan vid en ny 3 månaders prenumeration för att få denna gratis eller köp den separat.

BOXEN INNEHÅLLER

1. Jack & Jill Natural Toothpaste är en barntandkräm med ekologiska ingredienser och xylitol. Tandkrämen är inte farlig för barnet att svälja.

Innehåller inte flour, konserveringsmedel eller färgämnen.

Finns i smakerna – banan, jordgubb, blåbär, hallon, svartvinbär.

50g - 59kr - Du får en fullsize.

​2. Weleda Calendula - Nappy Change Cream

Calendula är en vårdande och skyddande salva för ditt barns känsliga hud kring blöjområdet. Krämen ska förebygga irritation och lindra huden om den är röd. Den innehåller bivax och ullfett som ger ett naturligt skydd på barnets känsliga hud.
Krämen innehåller ringblomsextrakt som har en lugnande effekt på huden och även ekologiskt odlad kamomill som ger lindring vid irritation. Den innehåller även mjukgörande mandel och sesamolja. Kan användas även på de minsta och nyfödda.

89kr – 75ml - Du får 10 ML i boxen.

​3. Weleda Calendula - Shampoo and Body Wash

Rengör skonsamt och noggrant barnets hår och kropp utan att torka ut huden. Innehåller milt rengörande växtingredienser och fuktgivande ämnen som lindrar hudirritationer och återställer den viktiga bakteriefloran. Har en mild, naturlig och neutral doft som passar allergiker. Schampo rekommenderas även för vuxna med känslig hud.

​250 ml - 189kr - du får 10ML i boxen

Weleda - Stretch Mark Mssage oil

En ren, naturlig olja som vårdar och mjukgör huden under hela graviditeten. Weleda Stretch Mark Massage Oil innehåller mild mandelolja tillsammans med E-vitaminrik vetegroddsolja och extrakt av ekologisk arnika, som vid regelbunden massage minskar risken för bristningar. Hudens elasticitet förbättras och huden blir mjukare och smidigare.

​100ml för 229kr. Du får 10ml i boxen.

​Naturativ Schampoo and Washing Gel for Infants and Babies.

Schampo och tvättgel för nyfödda och barn. Rengör skonsamt och noggrant barnets hår och kropp utan att torka ut huden. Innehåller milt rengörande växtingredienser och fuktgivande ämnen som lindrar hudirritationer och återställer den viktiga bakteriefloran. Har en mild, naturlig och neutral doft som passar allergiker. Schampo rekommenderas även för vuxna med känslig hud

​250ml - 189kr. Du får 45ml.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
Babybox

Produkter

Information

Handla